Jätte Kiva- Kesäleiri

Tulevana kesänä järjestetään Lätynkääntäjien oma kesäleiri 27.7- 1.8.2015 Houtskärin kauniissa saaristomaisemissa. Kesäleiri on tarkoitettu kaikille Lätynkääntäjien jäsenille, Sudenpennut ovat leirillä ke 29.7- la 1.8.2015 ja muut ikäkaudet koko leirin ajan.

Leirille lähdetään Seikkailijat ja tarpojat maanantaina 27.7 klo 10.00 Kirjurinaukiolta autokyydillä.

Sandyllä purjehtien leirille tulevat Lähtö sunnuntaina 26.7 klo 12.00 Heinänokan partiovenesatamasta.

Sudenpennut lähtevät keskiviikkona 29.7 klo 10.00 Kirjurinaukiolta tilausbussilla.

Paluu kaikilla ikäkausilla tapahtuu samaan paikkaan lauantaina 1.8.2015 noin klo 17.

Purjehtien leiriltä palaavien paluu ilmoitetaan myöhemmin.

Retkelle tarvitset mukaan:

• makuupussi ja alusta
  • ruokailuvälineet: muovinen lautanen ja muki, lusikka, haarukka, veitsi (ei kertakäyttö), astiapyyhe
  • peseytymisvälineet: hammasharja, tahna, saippua ja shampoo (biohajoava esim. herbina)
  • pyyhe ja uikkarit
  • partiohuivi ja partiopaita
  • aurinkorasva
  • hyttysmyrkky
  • lippalakki tai muu päähine
  • Lavatanssi asu (esim. tytöillä: mekko, hattu, pojilla: ruutupaita, henkselit, hattu tms.)
  • vaihtovaatteita joka säälle (alusvaatteita, sukkia, t-paitoja, shortsit, pitkäthousut, pitkähihaisia paitoja, ulkotakki ja housut,villapaita tai fleece paita/takki)
  • yöpuku
  • Saappaat
  • sadevaatteet