Sudenpennut

SUDENPENTUJEN KEVÄT JA KESÄ 2019

on täynnä kivoja koloiltoja, retkiä, merihommia ja purjehdusta. Sudenpentujen ohjelmassa näkyvät sekä Suomen Partiolaisten ohjelmapainotus Ulos koloilta että Lätkän oma vuoden teema #lätkämerellä. Kesällä sudenpentuja odottaa vuoden kohokohta Tammileiri!

Ensimmäinen retki tehdään 4.2. Partiomuseoon. Retki korvaa kokouksen ja on yhteinen molemmille laumoille, Pyöriäisille ja Norpille. Tarkemman infon voi käydä katsomassa ohjelmasta.

Yöretkelle sudenpennut pääsevät 13.-14.4, kun koko lippukunnan yhteinen kevätretki järjestetään Kunstenniemen leirikeskuksessa. Sudenpentuja vanhemmat lippukuntalaiset aloittavatt retken jo perjantaina, mutta sudenpennut lähtevät mukaan vasta lauantaina.

Suomen Partiolaisten teeman mukaisesti pyrimme olemaan paljon ulkona kololta, myös maanantain kokouksien aikaan. Nettisivuilta kannattaa käydä ohjelmasta tarkistamasta milloin ulkovaatteet ovat ehdottoman tärkeät olla päällä. Kevään edetessä pyrimme viettämään yhä enemmän kokouksia ulkona.

Keväälle on tällä hetkellä suunniteltu yksi iltapurhjehdus toukokuun loppuun. Lisätietoja purjehduksen aikataulusta tulee lähempänä.

Sudenpentujen vuoden ehdoton kohokohta on Tammileiri 6.-9.6. Mukaan toivomme tietysti jokaista lätkän sudenpentua! Tammileiristä järjestämme infotilaisuuden huoltajille 11.2. Norppien ja Pyöriäisten kokousten välissä klo18:20-18:40. Ilmoittautuminen Tammileirille alkaa helmikuussa. Etukäteen Tammileiriin voi käydä tutustumassa leirin omilla nettisivuilla www.tammileiri.fi.

Sudenpentujen aikuisina, eli akeloina, jatkaa keväällä edelleen samat tutut aikuiset Elmeriä lukuunottamatta. Elmeri aloitti tammikuussa armeijan, joten häntä emme kokouksissa tapaa. Toivotaan, että Elmeri ehtii meidän mukaan vaikka retkelle.

Innokasta partiovuotta kaikille sudareille toivottaen,

Heta, Enni, Kerttu, Kaisa, Taru ja Mia

ps. Kokouksia ei ole talvilomaviikolla (18.2.), pääsiäisenä (22.4). eikä yöretken ja paraatin jälkeisinä maanantaina (15.4. ja 6.5.).

Norppien huuto

NORPAT LEIKKII PUISTOSSA,
HYPPÄÄ SUIHKULÄHTEESEEN.
NORPAT KERÄÄ SIMPUKOITA.
NIISSÄ ON SISÄLLÄ KOLIKOITA.
LITS LÄTS NORPPA!

Pyöriäisten huuto

PYÖRII, PYÖRII PYÖRIÄINEN.
SYÖ SILLIN, NIELEE PILLIN.
OTTAA PALAN PIZZAA,
SITTEN MENEE RANTAAN.

Sudenpentujen akelat

Heta Pietarinen 0400 524 658

Mia Saarela 040 706 2952

Enni Näse

Kerttu Kairisto

Kaisa Ruohonen 0400 975 141

Taru Marjamäki

7–9-vuotiaiden (1.-3.-luokkalaisten) sudenpentulaumassa toimintaa värittävät leikit, seikkailut ja tarinat. Viikoittaisissa illoissaan sudenpennut oppivat asioita, joita ei tietokonepelejä ahmimalla omaksuta. Sudenpennut tapaavat ikätovereitaan retkillä, leireillä ja partiotaitokilpailuissa.

Kaksi sudenpentulaumaa: Norpat ja pyöriäiset

Kumpikin sudenpentulauma kokoontuu maanantaisin Lätynkääntäjien kololla.

Kokoontumisajat kevätkaudella 2019:

• Klo 17.30-18.30 Norpat eli 1. - 2.-luokkalaiset (täynnä)
  • Klo 18.30-19.30 Pyöriäiset eli 2. - 3.-luokkalaiset (tilaa vielä muutamalle, tervetuloa)

Ilmoittaudu mukaan sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella

Kevään 2019 ohjelma

PäiväOhjelmaAkelat
7.1.Vuoden eka kokous kololla!Enni, Kerttu, Taru
14.1.

Voihan kirves!

Heta, Taru, Enni

21.1.Kokki ihan pihalla. ULKOKOKOUS, pukeudu sään mukaisesti!Kaisa, Taru, Heta
28.1.Kuka kumman Kim?Mia, Heta, Taru
4.2.

Retki Partiomuseoon! Huom, molemmilla laumoilla samaan aikaan. Tarvitset mukaan bussirahan tai -kortin +1euron museon pääsymaksua varten.

Lähtö klo17:10 Kirjurinaukion pysäkiltä TAI voit tulla suoraan Partiomuseolle (Läntinen pitkäkatu 13) klo17:50. Paluubussi on Kirjurinaukiolla n.klo19:20.

Ilmoittautuminen huoltajan toimesta Hetalle tekstiviestillä viimeistään 3.2. Ilmoita samalla tuleeko lapsi retkelle Lausteelta vai suoraan museolle, puh. 0400524658.

Heta
11.2.Vene. laiva, paatti. Kokouksien välissä Tammileiri-info huoltajille klo18:20-18:40.Enni, Kerttu, Taru, Heta
18.2.Talviloma, EI KOKOUSTA
25.2.Muistelemispäivä, koko lippukunnan yhteinen tilaisuus
4.3.Kaikki paitsi purjehdus on turhaa.Heta, Jatu
11.3.

B-P

Kaisa, Heta, Taru
18.3.Mies yli laidan!Mia, Heta, Taru
25.3.Mistä tuntee partiolaisen?Enni, Heta, Taru
1.4.viitat ja merkitKerttu, Heta, Taru
8.4.RetkivarusteetHeta, Taru

13.-14.4.

Koko lippukunnan yhteinen retki Kunstenniemen leirikeskuksessa. Lisätietoja myöhemmin.
15.4.EI KOKOUSTA
22.4.Pääsiäinen, EI KOKOUSTA
29.4.Teddykarhujen metsäretki, ULKOKOUS, pukeudu sään mukaisestiTaru, Heta
5.5.PARTIOPARAATI
6.5.EI KOKOUSTA
13.5.Pihapelejä, ULKOKOUS, pukeudu sään mukaisestiHeta
20.5.Tammileirille valmistautumistaHeta
27.5.Iltapurjehdus, tarkempaa tietoa lähempänäMia
6.-9.6.TammileiriHeta

Ilmoittautuminen sudenpentulaumoihin syksyllä 2018

Jäsenlomakkeeseen pääset tästä.
Tietoa uudelle jäsenelle löydät täältä.

Sudenpennun lupaus
Lupaan parhaani mukaan rakastaa Jumalaani, omaa maatani ja maailmaa,
toteuttaa sudenpennun ihanteita ja olla avuksi toisille.

Sudenpennun ihanteet
kunnioittaa toista ihmistä
rakastaa luontoa ja suojella ympäristöä

Partio sudarien sanoin

"Partiossa parasta on leikkiminen."

"Hauskin merkki jonka olen suorittanut on Vesillä liikkuja."

"Täällä opetetaan ensiapua."

"Partioon kannattaa liittyä koska täällä saa tehdä mitä lystää."

"Tulin partioon koska pidän siitä."

"Partiolaisten vaatteet ovat hianoja."

Pyöriäiset-sudenpentulauma osallistui Partioreissari-kilpailuun päiväretken 12.10.2013 yhteydessä. Klikkaa kuvaa ja katso miten hauskin ja maistuvin Partioreissari tehdään.