Vuosikokous 31.3. Tervetuloa (esityslista)

16.3.2015

Lätynkääntäjien Tuki ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Lätynkääntäjien kololla 31.3. kello 19.00 alkaen.

ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaus
    Puheenjohtaja Hilkka Näse avaa kokouksen

2. Järjestäytyminen
    Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan sekä kahden ääntenlaskijan valinta

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
    Sääntöjen mukaan kokouskutsu on lähetettävä kirjeitse vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta. Kutsussa on mainittava kokouksessa käsiteltävät asiat.

4. Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi
    Sääntöjen mukaan kokouksessa käsiteltäväksi halutut asiat on toimitettava hallitukselle yhtä viikkoa ennen kokousta.

5. 2014 vuosikertomus
    Puheenjohtaja esittelee

6. Vuoden 2014 tilinpäätös ja tilintarkastajan lausunto
    Rahastonhoitaja Marja Saarela esittelee tilinpäätöksen ja tilintarkastajan lausunnon.

7. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen yhdistyksen hallitukselle sekä muille vastuuvelvollisille vuoden 2014 osalta

8. Yhdistyksen puheenjohtajan valinta

9. Yhdistyksen varapuheenjohtajan valinta

10. Hallituksen jäsenten valinta
    Hallituksen jäseninä ovat vuoden 2014 ajan olleet Laura Salminen, Tuomas Lönnberg, Katariina Kantonen sekä puheenjohtaja Hilkka Näse ja varapuheenjohtaja Kaisa Ruohonen.

11. Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2015

12. Toiminnantarkastajan ja hänen varahenkilönsä valinta
    Sääntöjen mukaan valitaan yksi tilintarkastaja ja yksi varatilintarkastaja. Yhdistyslain muutoksesta johtuen valitaan toiminnantarkastajat.

13. Jäsenmaksu vuodelle 2015
    Liittymismaksu vuonna 2014 on ollut 20 euroa ja vuosittainen jäsenmaksu vapaavalintainen.

14. Jäsenten ja hallituksen kokoukselle esittämät asiat

15. Muut asiat